Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κατασκήνωση 2023

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2023

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Θεσσαλονίκη, 19 Μαρτίου 2023

 

Αγαπητοί φίλοι,

 

            Και φέτος προετοιμαζόμαστε για την 4η κατασκηνωτική εβδομάδα για παιδιά με Σακχαρώδη Διαβήτη που διοργανώνει το ΔΙΑΝΑ, το ΠαιδοΔιαβητολογικό Εξωτερικό Ιατρείο της Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής Α.Π.Θ. του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Είμαστε εφοδιασμένοι με την εμπειρία των προηγούμενων διοργανώσεων αλλά και την λαχτάρα για ένα ανέμελο και χαρούμενο καλοκαίρι.

Και φέτος η κατασκήνωσή μας θα διέπεται από τις ίδιες βασικές αρχές:

α) Η συμμετοχή των παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη θα είναι ισότιμη με τα άλλα παιδιά. Αποφεύγουμε την περιθωριοποίηση και εντάσσουμε τα παιδιά με Σακχαρώδη Διαβήτη μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της κατασκήνωσης, σε ομάδες και σπιτάκια κοινά και ΟΧΙ ξεχωριστά. Για το λόγο αυτό, σας ενημερώνουμε νωρίς, ώστε να ενημερώσετε και φέτος φίλους και συμμαθητές ότι μπορούν όλοι μαζί να περάσουν φέτος τις καλοκαιρινές κατασκηνωτικές τους διακοπές. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα αδέρφια των παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη.

β) Κανένα από τα παιδιά με Σακχαρώδη Διαβήτη που συμμετέχει στην κατασκήνωση, δεν θα επιβαρυνθεί οικονομικά. Τα τελευταία δε χρόνια, τα περισσότερα ασφαλιστικά ταμεία αποζημιώνουν πλήρως τη συμμετοχή των παιδιών στην κατασκήνωση. Όσοι λοιπόν έχετε τη δυνατότητα, φροντίσετε να εξασφαλίσετε την ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών σας, ώστε να μην επιβαρυνθούμε ιδιαίτερα εμείς. Για τα παιδιά που δεν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν ασφαλιστική κάλυψη, θα φροντίσουμε εμείς και όλοι αυτοί που μας υποστηρίζουν.

γ) Φιλοδοξούμε στην κατασκήνωση αυτή να λειτουργήσουν προγράμματα εκπαιδευτικά, αλλά και εφαρμογής νέων τεχνολογιών, που πραγματικά θα είναι πρότυπο για αντίστοιχες δράσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε Διεθνές επίπεδο.

 

Ας γίνουμε και λίγο πιο πρακτικοί: οι πληροφορίες για την 4η κατασκηνωτική μας εβδομάδα είναι οι ακόλουθες:

Ημερομηνία: 31/7/2023 – 7/8/2023

Χώρος: κατασκήνωση: «Ελαιώνες», Γομάτι (Πυργαδίκια) Χαλκιδικής https://www.eleonescamp.gr/

Ηλικίες κατασκηνωτών: 6 ετών – 17 ετών.

Θα χαρούμε να έχουμε και μεγαλύτερα παιδιά με Σακχαρώδη Διαβήτη σαν ομαδάρχες, οπότε περιμένω και από αυτούς να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Φίλοι, συμμαθητές και αδέρφια: εκδηλώστε το ενδιαφέρον συμμετοχής με επικοινωνία με την κατασκήνωση.

 

Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε, συμπληρώστε την φόρμα που μπορείτε να βρείτε και στον ακόλουθο σύνδεσμο και στείλτε τη σκαναρισμένη στο mail: dianadiabetes@outlook.com

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

         Περιμένουμε τη συμμετοχή σας!

ΔΙΑΝΑ